Montag, 25. Mai 2015

Hullámlemez ár

Az eredeti könnyű hullámlemez a tökéletes tetőért. Az Onduline Base bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


A műanyag hullámlemez egy poliészter üvegszálerősítésű anyag,. Kíváló minőségű tetőlemezek tetőfedésre, kerítésbetétnek vagy burkolatként is kitűnően alkalmazhatóak. Festett és horganyzott kivitelben is, több.


AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! Könnyűszerkezetes mobil garázs gyártása, telepítése országosan. Poliészter hullámlemez , kiválóan alkalmas tetőfedésre, mivel remekül ellenáll a környezeti hatásoknak.


Könnyű vele dolgozni, viszonylag nagyobb. POLIÉSZTER HULLÁMLEMEZ ÁTLÁTSZÓ 5X40M. VisszaTermékek - Polikarbonát hullámlemez. Kiváló fényáteresztés és kedvező ár ! Ezek jellemzik a polikarbonát hullámlemezt. Kedves Építkező, leendő ügyfelünk!


Minőségi MAGYAR trapézlemez közvetlenül a gyártótól! Elérhető árak, év garancia, országos kiszállítás. Element trapézlemezek egyedi méretre gyártva. Ft,-Gutta Guttanit K bitumenes hullámlemez. Trapézlemez, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


A magastetők szerkezetének kialakítása sokféle lehet, mint ahogy a tetőszerkezeten elhelyezett héjazat is. Gazdaságos és gyors kivitelezés. SWEDSTEEL: Remekmű svédacélból! T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS.


Célunk a Pest és Jász Nagykun. Aktuális HULLÁMLEMEZ OLASZ ÜSZ 1CM SZÍNTELEN ajánlatok az ÁrGép-en. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós IKO. Hasonlítsa össze az árakat!


Zsindely, osb, bitumenes lemez, tetőzsindely, bitumenes zsindely, bitumenes hullámlemez , szellőző, hóvágó, szegélylemezek. Adott esetben daruval felszerelt. Hullámlemez - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Országos trapézlemez akció kiszállítással. Horganyzott lemezek árak, és további információk, specifikációk.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts