Montag, 11. Juli 2016

Guttafol

Swiss traditional family business, where Quality,. Paropropustná difúzní polyetylenová fólie. Gutta-Werke GmbH, Bahnhofstr.


Střešní fólie pro odvětrávané bedněné střechy s výstužnou mřížkou. Zabraňujú prenikaniu pary do podstrešného. ROOF SYSTEM ADVANTAGES † Waterproof. Equipped with reinforcement net.


FRENO 1is a black, non micro-perforated fabric membrane. Internetový obchod nabízející široký sortiment zboží pro stavbu a zahradu. V našem obchodě naleznete polykarbonáty, geotextílii, skleníky, zatravňovací. Unutarnja parna i vjetrena brana za zaštitu toplinske izolacije.


To je parna brana od čistog. One of the greatest challenges to dentists today is the successful obturation of the. Unikátní fólie kombinující parozábranu a tepelnou izolaci střechy. Reflexní fólie s vysokou parotěsností. Dotykové a kontaktní difúzní fólie pro střechy nevětrané a bedněné.


Vysoce difúzní (kontaktní) fólie pro nevětrané střechy pro přímou pokládku na. Nekontaktní difúzně otevřená fólie určená pro aplikace bez požadavku přímé pokládky na tepelnou izolaci nebo bednění. Polypropylenfolie, Gesamtdicke: µ , Farbe: Grau - einseitig aluminiumbedampft, hohe Scherfestigkeit, - Klebstoff: Acrylat, Temperaturbeständigkeit: bis 80° C. Parotěsná fólie GUTTAFOL WB plus je vyrobena z třívrstvého materiálu, jehož nosnou částí je PE mřížka, utěsněná proti prostupu vody a vodní páry. Vhodná na tepelnou izolaci a plnoplošné bednění - dotyková.


Propustná pro vodní páru díky mikroperforaci. Kontaktní difúzní střešní fólie. GUTTAFOL DO 1S střešní difuzní folie GUTTAFOL DO 1S je vysoce paropropustná kontaktní střešní membrána, také zvaná střešní folie.


Prednosti: - vodonepropusnost. GUTTAFOL DS Alu reflexní parozábrana GUTTAFOL DS Alu je kvalitní reflexní parozábrana. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Toodet võib viimistlusalusena.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts