Donnerstag, 4. Oktober 2018

Folije za stakla

Black Glass je specijalizovani servis za ugradnju svih vrsta folija za stakla – termoizolacione, reflektujuce, sigurnosne, dekorativne i ostale folije za. Zašto da izabrete folije za stakla ? Beograd se bavi prodajom i montažom svih vrsta auto folija, folije za stakla objekata, alata za folije i opreme za styling automobila. Prvih godina rada koristila se tada aktuelna tehnologija izrade reklama na staklu uz pomoć specijalnih boja i lakova BAYER.


U jednostavna koraka naručite folije koje najbolje odgovaraju Vašim potrebama. Za bilo kakve nedoumice ili savjete, javite se, mi smo. Pogledajte kompletnu ponudu iz kategorije Zastitne folije za staklo i izloge u Beogradu, lokacije i cene. Broutality folije za stakla predstavljaju najsavremeniju zaštitu od sunca i štetnog UV zračenja, provala, kao i neprijatnih pogleda u Vaš stambeni ili poslovni. Ove folije predstavljaju riješenje za smanjenje ulaska sunčeve topline u prostor.


Trenutno zapošljava djelatnika. Svakim danom obogaćujemo ponudu novim proizvodima, bojama i dezenima kako bismo svoje. Brzo, profesionalno i povoljno. LLumar je marka folija za automobile i folija za prozorska stakla koja je među najtraženijima na svetu. Već je godina prisutna na globalnom tržištu.


Folije za stakla , ugradnja, garancija. Zatamnjivanje stakala, presvlačenje automobila, enterijera i kuhinja. Učinite komfornijim Vaše putovanje primjenom LLumar auto-folija i zaštitite sjaj Vašeg. Pomoću LLumar folija za prozorska stakla možeš da kontrolišeš snagu i dejstvo sunčevih zraka i da svakodnevice učiniš prijatnijima.


Kvalitetne termoizolacione folije za stakla. Najveći izbor zaštitne opreme za vaš mobilni telefon ili tablet. Kupite jednostavno i brzo na jednom mestu sve što vam treba. Veliki izbor i povoljne cene. Imam velike staklene površine u kući i djecu, ćula sam da imate zaštitne folije za stakla , da li zaista folija ne dopušta da se staklo raznese da ostaje.


Auto folije i folije za stakla. Reflektujuće (namenske folije za stakla na objektima) umanjuju i eliminišu štetne ultravioletne zrake čime obezbeđuju zaštitu unutrašnjeg. FOLIJA CENTAR Reklamni sustavi, digitalni tisak malih i velikih formata, oslikavanje vozila i izloga. Pametna folije zapravo predstavlja foliju za stakla kojom možete upravljati.


Zaštitne i sigurnosne folije za vozila i objekte. Opširnije:-Prodajem profesionalnu foliju visoke kvalitete za zatamnjivanje stakla na automobilima. Folija se lepi na unutrašnju stranu stakla ,.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts