Donnerstag, 28. März 2019

Gradja za krov

Pretežna delatnost firme Boban Građa d. OSB ploča, crepova, tegole, folija i svog ostalog pratećeg materijala za krov. U drvenu (rezanu) građu spadaju: grede, daske, fosne. Jelove grede i rogovi za krov. Platiti možete internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do rata.


Rezana gradja koju nudimo svojim klijentima je je naše proizvodnje i uvek dostupna u našem prodajnom objektu u Novom Sadu (Veterniku). Reci ti vanjske gabarite kuce, a onda ćeš za krov sve dobiti Rogove, dasku, letvu , podletvu i crijep. Nešto neodgovara, hoćeš rogove 7m, a nagig krova ti samo 5m. Hoce li ovako uradjen krov biti bolji i sigurniji za ova razna nevremena tu naravno moram ponovo da spomenem orkanski vetar? Veleprodaja rezane građe, rezana građa prodaja.


Drvene terase, potkonstrukcija, sredstva za održavanje, sve što je potrebno za izuzetnu terasu možete da pronađete kod nas. Izaberite drvene terase od. Lepak Lepak za drvo: 370. Kvalitetno urađen krov i svi njegovi pažljivo rešeni detalji,. Uostalom, za Vaš dom ništa manje od toga nije dovoljno dobro.


Za prodaju suva gradja jasena debljine 55m i duzine oko. Preporuke za firme iz delatnosti Rezana građa. Besplatna dostava cjelokupnog asotimana ISKLJUČIVO ZA KUPNJU U PRODAJNIM. Rezana camova i borova gradja u standardu i van njega.


Antiseptik za zaštitu drvenih konstrukcija: greda, rogova, podova, it. Rezna gradja , sušeno drvo za stolare i izrada vrhunske stolarije i nameštaja. Video u slikama prikazuje pokrivanje kuce pocevsi od nadzida za krov ,krovne kostrukcije, zidanje duma krova,dascanje,letvanje,kontravetvanje,postavljanje. Primarna djelatnost društva je prodaja građevinskog materijala koji je potreban za izgradnju stambenih i poslovnih objekata. Ja sam mjenjao krov na kuci skoro pa identicnih dimenzija, prije nepune tri godine.


Dimezija greda je 16xcm. Skladištenje i loženje je lako i čisto. Cena je 2din za kg, svaki dzak se meri, nema odredjeno pakovanje. Isporuka na teritoriji Palilule je besplatna bez.


Racunam da kada se radi po kvadratu majstori inace za novi krov uzimaju od 8-E. Za 1m² krova potrebno je 1kom. Krov se pokriva sa desna na levo, počevši od strehe prema slemenu krova.


Proizvodnja i prodaja rezane gradje. Sušena drvena gradja za gradjevinske radove i stolare. Kvalitet na prvom mjestu gradja za kucu koju toplo preporucujem, zadovoljan kupac čamove daske iz podgorice.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts